Barnprylmarknad 26-27 september

barnprylar

Lördagen den 26 september klockan 9 -14 är det dags för barnprylmarknad i Lerums missionskyrka. Vi har servering under hela öppettiden på lördagen där du kan köpa korv med bröd, smörgåsar samt hembakade bullar och kakor. Missa inte det!

Söndagen den 27 september har vi REA klockan 11-13 och säljer allt som finns kvar för halva priset!

Om du vill vara med och sälja kläder och prylar på marknaden så kontakta barnprylmarknadsgruppen i formuläret nedan så får du ett försäljningsnummer och mer information.

Inlämning av hela och rena, pris och nummermärkta kläder och prylar sker fredagen den 25 september kl.18-19.30.

Du som lämnar in saker tjänar 70% (30% tillfaller kyrkans barn och ungdomsarbete). Vid söndagens försäljning går alla inkomster till kyrkans barn och ungdomsarbete. De saker som finns kvar packas under söndagen och skickas vidare till någon hjälporganisation eller annat hjälparbete i Sverige eller utomlands.

Varmt välkomna att vara med och sälja, fynda och fika under helgen!

//Barnprylmarknadsgruppen

12 augusti, 2015