Equmeniakyrkan Lerum inbjuder till

2017 -2018

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Kompisar? Tjejer? Killar? Skolan? Vem är jag? Duger jag? Ensamhet? Finns Gud? Jesus? Vad är ont? Vad är gott? Kristen tro? Kärlek? Dop-Nattvard-Församling? Vad är meningen

Du går i högstadiet och skall nu forma ditt eget liv. Du kanske funderar på ”Livets stora frågor”. Som konfirmand får du samtala med jämnåriga och vuxna om frågor som berör dig, och du får fundera kring vad kristen tro innebär. Detta samtidigt som du träffar nya kompisar och har riktigt kul.

Equmeniakyrkan Lerum och equmenia Lerum bjuder in dig, som är född 2003 eller tidigare, att delta i konfirmationen. Du får tillsammans med andra vara med om ett spännande och lärorikt konfirmationsår med mycket tid till att fundera och samtala kring livet och den kristna tron.

Kontaktperson Camilla Malm Samuelsson

Mer information finns i broshyren. Klicka här för att läsa den!