Hyra lokaler i Equmeniakyrkan Lerum

Längst ner på denna sida kan du skicka en förfrågan om att hyra lokaler i Equmeniakyrkan Lerum.
Vi är tacksamma om du i första hand använder bokningsformuläret längst ner på denna sida – använd telefon till kontaktpersonen endast om ni behöver mer upplysningar.
Längre ner på sidan finns en bokningskalender där du kan se ledig/upptagen tid, observera att du inte kan boka direkt i kalendern utan använd bokningsformuläret längst ner på sidan.
Observera att i lokalpriset ingår inte extra utrustning, t.ex. ljudanläggning och personal utan det tillkommer utöver lokalkostnad enl. spec. i prislistan. Önskas extra utrustning måste det anges nedan i formuläret.

Klicka här för prislista!

Bokningsförfrågan skall ske senast 14 dagar före bokningstillfället. Kyrkan har ganska många bokningar, så du bör boka betydligt tidigare än 14 dagar innan för att vara säker på att få datum/tid du önskar. Vi hör av oss till dig snarast möjligt efter din förfrågan!
Kontaktperson och bokningsansvarig: Ingegerd Henkelman tel: 0302-152 79

Fyll i uppgifter nedan för bokningsförfrågan:

Datum:
Tid: ---
Beställare:
Namn:
E-post:
Telefon:
Fakturering:

Namn/Företag:
E-post::
Adress: