Gudstjänst

I centrum för församlingen står söndagens gudstjänst med undervisning, bön, sång och musik. Gudstjänsterna äger rum varje söndag 10.00 med nattvard första söndagen i månaden.

söndag, 1 oktober
  • kl 10:00 Gudstjänst med alla åldrar

Scoutinvigning. Predikan: Oscar Molneryd. Gudstjänstledning: Camilla Malm Samuelsson. Lerums gospel, Ullis Jälmsjö. Scouter och ledare. Bön och offerdag för equmenia, vårt ungdomsarbete.

söndag, 8 oktober
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson Musik: Lerum Surte Symphonic band. Utgångskollekt till internationellt arbete.

söndag, 15 oktober
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Gudstjänstledning: Oscar Molneryd. Bibelutdelning till konfirmander. Musik o sång Nisse Funnemark m.fl. Orgel Lena Lindälv

söndag, 22 oktober