Gudstjänst

I centrum för församlingen står söndagens gudstjänst med undervisning, bön, sång och musik. Gudstjänsterna äger rum varje söndag 10.00 med nattvard första söndagen i månaden.

söndag, 1 april
  • kl 10:00 Gudstjänst med alla åldrar

Tema: Ljuset vänder åter! Camilla Malm Samuelsson. Gunilla Bergstrand. Dagmar Brodén. Musik: ”Strasseband”. Orgel Lena Lindälv. Nattvard

söndag, 8 april
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Ann-Marie Svenninghed. Gudstjänstledare: Gunilla Bergstrand. Musik: Margaretha Hellström, Karin Österlund. Orgel Ulla Lundqvist Utgångskollekt till Equmeniakyrkans internationella arbete.

söndag, 15 april

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Musik: Maria Henkelman

söndag, 22 april
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Per Kjellberg. Gudstjänstledare: Gunilla Bergstrand. Sång & Musik: Lena Lindälv, Annika Ramström och Margaretha Ungvari Bön och offerdag för Equmeniakyrkans nationella arbete.

söndag, 29 april
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Oscar Molneryd. Gudstjänstledare: Therese Wissö. Sång Karin Fritzson, Ragnhild Boräng Erséus och Jennifer Brodén. Piano Johannes Erséus. Nattvard.

gudstjanst_new