Gudstjänst

I centrum för församlingen står söndagens gudstjänst med undervisning, bön, sång och musik. Gudstjänsterna äger rum varje söndag 10.00 med nattvard första söndagen i månaden.

söndag, 4 februari
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Ljuständning för barn födda/adopterade under året. Orgel Ulla Lundqvist. Utgångskollekt till Equmeniakyrkans internationella arbete.

söndag, 11 februari
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Gudstjänstledare: Daniel Kindstedt. Sång och musik: Lerum Gospel. Ullis Jälmsjö. Barnvälsignelse. Välkomnande av nya medlemmar.

söndag, 18 februari
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Oscar Molneryd. Gudstjänstledare: Peter Molynuex. Musik: Hasse Bergstrand, Lars Anthin Orgel Lena Lindälv

söndag, 25 februari
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Nattvard. Sång och musik Lina och Markus Ekerbäck. Orgel Lena Lindälv.

gudstjanst_new