Gudstjänst

I centrum för församlingen står söndagens gudstjänst med undervisning, bön, sång och musik. Gudstjänsterna äger rum varje söndag 10.00 med nattvard första söndagen i månaden.

söndag, 2 september
  • kl 10:00 Gudstjänst om att vara en del i helheten

Samlingssöndag. Gudstjänst Camilla Malm Samuelsson. Oscar Molneryd. Musik: Jennifer Brodén och Tommy Hyppönen. Organist: Lena Lindälv. Välkomnade av nya medlemmar. Söndagsklubben startar.

söndag, 9 september
  • kl 10:00 Temagudstjänst om demokrati

Camilla Malm Samuelsson. Vi firar demokratin. Musik: Stina Zätterman/Johannes Erséus. Församlingssång: Johannes Erséus. Utgångskollekt till Equmeniakyrkans internationella arbete. Gudstjänst

måndag, 10 september
  • kl 15:30 Gudstjänstgrupp för barn 9 år och äldre

fika och gudstjänstförberedelser (samt 1/10, 8/10 - gudstjänst kl. 10 14/10). Anmälan till Camilla.

söndag, 16 september
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Musik: Thomas Larsson, Hans & Gunilla Bergstrand. Organist: Ulla Lundqvist.

söndag, 23 september
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Oscar Molneryd. Gudstjänstledning: Gunilla Bergstrand. Musik: Ulrika Jälmsjö. Organist: Lena Lindälv. Nattvard.

söndag, 30 september
  • kl 10:00 Gudstjänst med alla åldrar

Oscar Molneryd. Scoutinvigning. körgrupp, Hans Bergstrand. Orgel Sara Rizell På kyrkkaffet är det invigning av nya stolar och bord.

gudstjanst_new