Vi söker vikarie

Vår pastor Oscar ska vara föräldraledig våren 2019. Vi söker dig som kan ta hans plats under tiden han är borta.

Vi är en församling med drygt 300 medlemmar, däribland många barnfamiljer. Du kommer att jobba i vårt arbetslag bestående av församlingsföreståndare Camilla och diakon Gunilla med ungdomsverksamheten som består av ett stort konfirmationsarbete, skolkontakter, scout, tonår och söndagsklubb. Oscar predikar också, men det är inget krav på dig som hans vikarie. Tjänsten är på 100%, men vill du jobba deltid är det också en möjlighet.

Du kan vara exempelvis pastor, diakon, ungdomsledare eller församlingspedagog. Eller så har du någon helt annan bakgrund. Huvudsaken är att du känner en kallelse att jobba en termin med barn och ungdomar i vår kyrka.

Urvalet sker löpande, men sista ansökningsdag är 30:e september.
Om du är intresserad, eller vill veta mer, hör av dig till oss på adressen: vikarie@equmeniakyrkanlerum.se eller ring equmeinas ordförande Andreas på telefon 076 546 05 00 eller församlingens ordförande Staffan på telefon 0703 26 22 88.
28 augusti, 2018