Tillsammanssöndag för alla åldrar 6 september kl. 10-13

Nu är vi “På gång”! Ny termin och start på höstens gudstjänster och församlingsgemenskap. Vi längtar efter att träffas igen utifrån de riktlinjer vi har att förhålla oss till.

Tillsammansdagen kommer att innehålla gudstjänst, picknick med medhavd matsäck, en kortare promenad med samtalsfrågor för vuxna och tipsfrågor för barn. Temat för dagen är “På gång! – Medmänniskan”

Ta del av gudstjänsten kl. 10 i kyrkan (max 50 personer, ingen föranmälan krävs, först till kvarn gäller) eller via streaming
Kyrkan är iordningställd för att undvika trängsel och smitta. Vi alla får hjälpas åt att hålla avstånd och undvika att stanna i kapprummet, hälsa genom ögonkontakt, hålla god handhygien samt avstå från att komma till kyrkan vid minsta sjukdomssymtom.

“Drop-in” utanför kyrkan mellan kl. 11.30-13 för att gruppvis (ca. 10 personer) vara “på gång” under en kort promenad från bron vid kyrkan till Nyebron, på båda sidorna av Säveån.
Man kan välja att gå åldersblandat eller i sin egen åldersgrupp, i ett gäng man själv samlar ihop eller i en mixad grupp som sätts samman allteftersom man kommer till kyrkan. Alla ombeds undvika gå in i kyrkan och att inte samlas i storgrupp framför byggnaden. Ni som bestämt grupp i förväg, bestäm även en plats där ni möter upp varandra. Ni som ska grupperas på plats, kom till bordet vid anslagstavlan vid parkeringen.
Alla grupper behöver ta del av en infolapp för promenaden. En person per grupp hämtar detta vid bordet. Man kan få ett papper i handen eller läsa i sin mobil under “Reflektionsvandring” på hemsidan. Var tionde minut släpper vi iväg en ny grupp. Gudstjänstdeltagare i kyrkan börjar promenaden direkt efter gudstjänstens slut och drop-in-deltagare kan börja anlända till kyrkan från kl 11.30. Alla barn som genomför tipspromenaden får ett litet pris när man kommer i mål.

För picknicken, ta med matsäck att äta innan eller efter ni varit “på gång”. I Tingshusparken, på Pärlans gård och utanför kyrkan finns gott om plats. Det finns möjlighet för 50 personer att sitta inne, utspridda i kyrkan för de som önskar.

Vi hoppas att vi skall få några möten vi längtar efter.
Vi genomför dagen oavsett väder.
Välkomna!

29 augusti, 2020