Barnprylmarknad 24-25 mars

Lördagen den 24 mars och söndagen den 25 mars 2018 är det dags för vårens barnprylmarknad.

Barnprylmarknaden är en del av kommunens aktiviteter i samband med Earth hour, och vi är glada att ni är många som vill vara med och göra en betydelsefull miljö- och klimatinsats genom att återanvända kläder och leksaker.

Vår marknad är inte störst men vi satsar på en lagom stor marknad med bra sortering. Vi sorterar kläder både efter storlek och typ av plagg så att alla som handlar ska lättare hitta det som finns att köpa. Vi kommer också som vanligt att ha toppengod fika!

Du tjänar 70 % av försäljningssumman. Resterande 30% går till kyrkans arbete. Vi som engagerar oss i marknaden gör det helt ideellt.

Vi säljer inte längre vuxenkläder, vuxenskor eller prylar som inte är barnprylar. Orsaken är att det inte säljs i någon stor utsträckning och då tar en del onödigt utrymme.

Om du har barnprylar och barnkläder som du vill sälja så kontakta oss i formuläret nedan så får du ett försäljningsnummer och information om hur det går till.

Meddela gärna andra som du tror kan vara intresserade av att sälja eller köpa. Kolla gärna in och gå med i vår facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/barnprylmarknadlerum

Barnprylmarknaden håller öppet kl. 9-13 på lördagen och på söndagen kl. 11-13.
Inlämning sker på fredagen kl. 18-19

Vi tar betalt med swish och betalar ut förtjänst med swish. Det går också bra med kontant betalning och utbetalning men vi är glada om vi kan minska kontanthanteringen.

Varmt välkomna!

Barnprylmarknadsgruppen

01 februari, 2018