gudstjanst_new

I centrum för församlingen står söndagens gudstjänst med undervisning, bön, sång och musik.

Gudstjänsterna äger rum varje söndag 10:00 med nattvard första söndagen i månaden.

fredag, 1 mars
  • kl 11:00 Gudstjänst - Världsböndagen

Ekumenisk gudstjänst med tema: ”Come everything is ready” (samhällsansvar). Kvinnor från Slovenien har satt ihop programmet. Efter gudstjänsten blir det gemensam lunch med "knytis" (alla som vill tar med något ätbart)

söndag, 3 mars
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Gudstjänstledare:Bo-Staffan Josefsson sång: Peter Brynte, Söndagsklubben.

söndag, 10 mars
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Oscar Molneryd. Gudstjänstledare: Peter Molynux. Sång, Musik och församlingssång: Ulrika Jälmsjö. Söndagsklubben.

söndag, 17 mars
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Gudstjänstledare: Ulrika Jälmsjö. Musik: Lars Eldenius. Orgel Lena Lindälv. Söndagsklubben. Utgångskollekt till Equmeniakyrkans internationella arbete.

söndag, 24 mars
  • kl 10:00 Gudstjänst

Agneta Wallenstam och Staffan Engblom. Musik: Lerum Gospel. Söndagsklubben.