gudstjanst_new

I centrum för församlingen står söndagens gudstjänst med undervisning, bön, sång och musik.

Gudstjänsterna äger rum varje söndag 10:00 med nattvard första söndagen i månaden.

söndag, 5 maj
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Niklas Levin. Gudstjänstledare: Johan Törnqvist. Sång: Eva Thersthol. Församlingssång: Ulrika Henkelman. Bön och offerdag för equmenia Lerum. Söndagsklubben.

söndag, 12 maj
  • kl 10:00 Gudstjänst

Tema: "Världen förändras genom människor som drabbats av Gud". Predikan: Bo Forsberg. Gudstjänstledare: Camilla Malm Samuelsson. Sång & Musik: Jennifer Brodén och Tommi Hyppönen. Organist: Lena Lindälv. Utgångskollekt till Equmeniakyrkans internationella arbete. Söndagsklubben.

söndag, 19 maj
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Per Duregård. Gudstjänstledare: Per Törnqvist. Sång: Sofia Jäverfelt. Information om Räddningsmissionens arbete på Vasagatan.