gudstjanst_new

I centrum för församlingen står söndagens gudstjänst med undervisning, bön, sång och musik.

Gudstjänsterna äger rum varje söndag 10:00 med nattvard första söndagen i månaden.

söndag, 1 september
  • kl 10:00 Gudstjänst

Samlingssöndag. Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Installation av diakon Annika Andreasson. Musik: Stina Zätterman. Söndagsklubben och XL startar. Tårtkalas.

söndag, 8 september
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: AnneMarie Svenninghed. Gudstjänstledare: Daniel Kindstedt. Sång: Musik: Lars Anthin, Hans Bergstrand

söndag, 15 september
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Gudstjänstledare: Annika Andreasson. Orgel och Musik: Lena Lindälv

söndag, 22 september
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Oscar Molneryd. Gudstjänstledare: Per Törnkvist. Sång Sofia Sundqvist. Utgångskollekt till Equmeniakyrkans internationella arbete.

söndag, 29 september
  • kl 10:00 Gudstjänst

Predikan: Camilla Malm Samuelsson. Gudstjänstledare: Sofia Molynuex. Musik: Lerum-Surte Symphonic Band. Nattvard.