Gåvor

“Tillsammans tar vi ansvar för Equmeniakyrkan Lerum”

Kyrkans verksamhet bedrivs helt och hållet genom frivilligt arbete och gåvor från medlemmar och andra som vill stödja församlingens arbete. De ekonomiska gåvorna skall täcka de anställdas löner, församlingens verksamhet samt drift och underhåll av kyrkans lokaler. Kyrkan har inga medlemsavgifter utan var och en avgör själv hur mycket man är beredd att bidra med till församlingens ekonomi. Equmeniakyrkan Lerum är idag en betydelsefull mötesplats för människor i olika sammanhang, inte minst för ungdomar. Om du vill vara med och ge ditt stöd får du här information om olika sätt att ge ditt ekonomiska bidrag.

Läs mer i vår folder om givande här!

Hur kan jag bidra?

Här nedan listar vi några olika sätt som du kan använda dig av för att stödja vår verksamhet. Equmenia är vår barn och ungdomsförening och ni kan stödja dem direkt om ni så önskar.

Vi är även en del av Equmeniakyrkan i Sverige och vid användande av deras autogirotjänst, uppmanas vi till att även stödja den gemensamma verksamheten med ett bidrag.

Församling

Autogiro
Swish
Kontant gåva