Bokcirkel: ”Mogna vackert – med rytm, riktning och ressällskap”

Onsdagar kl. 19-21 21/2, 13/3, 17/4, 15/5

I bokcirkeln får du tillsammans med andra dela tankar kring livet. Boken handlar om livsfrågor relaterade till att mogna som människa just där man är. Det går självklart bra att vara med även om man inte kan delta varje gång.

Välkommen!


Anmälan till Camilla senast 1/2 om du vill beställa en bok (ca. 80 kr). Fixar du boken själv anmäler du dig senast 14/2.

Om boken: “Vi är alla mitt i livet. Med det förhållningssättet förlorar vi inte respekten för alla åldrars och tiders olika utmaningar. Mitt värde som människa har inte att göra med var jag befinner mig på vandringen utan med hur jag har det och vad som ges mig där jag är.”

I Mogna vackert ger Britta Hermansson alla oss mitt-i-livet-människor tre verktyg att använda för att våga ta emot det liv som har getts oss, istället för att krampaktigt försöka få ihop det så kallade livspusslet. Rytmen de rutiner vi gungar fram i när allt är som vanligt. Ofta underskattade tills livet ställs på ända och vi inser deras stora värde. Riktningen en kompasskurs för det liv vi vill ha och drömmer om. Ibland slår drömmar in, och andra gånger måste vi försonas med det som är, men riktningen ger oanat mod. Ressällskapet de människor som vi delar en själarnas gemenskap med ger livet en djup mening och hjälper oss att orka när det blir tungt.

21 december, 2023